Košarica  

Nema artikala

0,00 kn Dostava
0,00 kn Ukupno

Košarica Naruči

Artikli na akciji

Trenutno nema proizvoda na akciji

Uvjeti, načini i rokovi isporuke

Dostava dostavnim službama

Naše proizvode pakiramo tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Isporuku vršimo pouzdanom dostavnom službom. U slučaju da nismo u mogućnosti dostaviti ugovornom dostavnom tvrtkom zadržavamo pravo izbora drugog prikladnog načina dostave.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja provjeriti eventualna vidljiva vanjska oštećenja na pakiranju i odmah ih reklamirati dostavljaču.
Cijena dostave određuje se prema težini pošiljke i državi/regiji u koju se šalje, a obračunava se prema važećem cjeniku dostavne sužbe. Cijena dostave automatski se obračunava prilikom zaključivanja narudžbe i jasno je i nedvosmisleno iskazana na ekranu prije konačnog slanja narudžbe.

Rokovi dostave

Isporuku robe dostavom isporučujemo dostavnoj službi ponedjeljkom, utorkom i srijedom kako bismo osigurali dostavu do vikenda i spriječili ostavljanje u skladištu. Naručena roba dostavlja se na adresu 24-48 sati od preuzimanja u rasadniku. Robu naručenu od srijede do nedjelje u 12:00 isporučujemo dostavljaču u ponedjeljak.
Dostava na otoke vrši se po posebnom rasporedu.
Ukoliko je prilikom naručivanja ponuđen izbor terminskog roka željene isporuke naručeni artikli bit će isporučeni najkasnije do zadnjeg dana navedenog roka. U pravilu će isporuka biti izvršena počevši od sredine roka, ali na vrhuncu sezone (najčešće u periodu od ožujka do kraja svibnja) nismo u mogućnosti sve isporuke izvršiti u nekoliko dana te dostavu vršimo po redoslijedu primitka narudžbi. Npr., ako ste u padajućem izborniku prilikom naručivanja izabrali mjesec svibanj kao mjesec isporuke, vaše će sadnice biti isporučene u drugoj polovici mjeseca svibnja, između 15. i 31. svibnja, prema redoslijedu primitka narudžbi.

Ljubazno vas molimo da narudžbu/rezervaciju izvršite što ranije, posebno kada se radi o sadnicama za proljetnu i ljetnu sadnju.

Zadržavamo pravo odbiti, ili uz dogovor s kupcem odložiti, isporuku slabije otpornih biljaka s izabranom dostavom na adresu ukoliko ocijenimo da zbog trenutnih uvjeta (previsoke ili preniske temperature, zastoj u prometu prema odabranoj lokaciji i slične više sile) nije moguća takva isporuka bez oštećenja robe, kao i kada zbog objektivnih uvjeta (najčešće zbog duljeg vremena niskih temperatura) biljke u predviđenom terminu nisu u stadiju razvoja zadovoljavajućem za isporuku.


Razdvojene isporuke

Ako u jednu narudžbu (košaricu) stavite artikle s različitim rokovima isporuke (naprimjer 1 artikl za isporuku u travnju i 4 artikla za isporuku u svibnju) sustav će automatski obračunati troškove slanja za dva paketa i vaša narudžba bit će izvršena u dva navrata.
Ukoliko želite jednokratnu dostavu s plaćanjem samo jednog troška pakiranja i slanja molimo vas da sve artikle izabarete s istim rokom isporuke.
Ako je do razdvojene isporuke došlo krivnjom prodavatelja ili zbog okolnosti koje nisu kupcu mogle biti poznate prilikom naručivanja, trošak razvdvojene isporuke snosi prodavatelj.
Za osobno preuzimanje u rasadniku troškovi slaganja i slanja se ne zaračunavaju.


Osobno preuzimanje

Kupac može naručenu robu preuzeti i osobno u rasadniku, uz našu prethodnu potvrdu raspoloživosti i najavu. U slučaju osobnog preuzimanja u rasadniku odobravamo popust od 10% na ukupnu vrijednost narudžbe. Obveza je kupca osigurati transportnu ambalažu (kutije, kašete...). Ukoliko niste u mogućnosti osigurati transportnu ambalažu u dogovoru s vama mi ćemo je pribaviti uz naknadu stvarnih troškova koštanja.


Plaćanje

Informacije o načinu naručivanja, plaćanja i reklamacija možete pročitati u odjeljku Opći uvjeti poslovanja.


Pravne napomene

Relevantne pravne napomene možete pročitati u odjeljku Pravne napomene.