Košarica  

Nema artikala

0,00 kn Dostava
0,00 kn Ukupno

Košarica Naruči

Artikli na akciji

Trenutno nema proizvoda na akciji

Pravne napomene

Odricanje odgovornosti

Tekstovi koje donosimo plod su vlastitog znanja, iskustva i istraživanja u našem konvencionalnom i probnom ekološkom uzgoju (vrlo često metodom pokušaja i pogrešaka), prenesenog vrijednog iskustva naših roditelja, prijatelja i poznanika, ili su zbirka informacija iz onih tiskanih i elektronskih izvora koje smo smatrali pouzdanim. Urednici i suradanici naših stranica odriču od sebe svaku odgovornost za eventualnu štetu, posrednu ili neposrednu koja bi nastala korištenjem informacija navedenih u tekstovima.

Ljekovitost bilja

Podaci o ljekovitosti bilja prikupljeni su iz različitih izvora. Iako urednici ove stranice ulažu maksimalan napor u provjeru podataka, navedeni podaci ne moraju uvijek biti vjerodostojni. Prije korištenja bilja u ljekovite svrhe zatražite savjet svojeg liječnika, ljekarnika ili druge stručne osobe i striktno slijedite njihove upute. Iako je korištenje bilja najstariji oblik liječenja, ono u današnjim uvjetima ne može biti isključiva zamjena za konvencionalnu medicinu i dijagnostiku. Pri pojavi bolesti svakako prvo posjetite liječnika.

Uporaba kolačića (cookies)

Prihvaćanje kolačića nije uvjet za pristup stranici. No za zakorištenje većine naših usluga, uključujući i proces naručivanja, morate omogućiti kolačiće.

Kolačići su male tekst datoteke koje identificiraju vaše računalo na našem poslužitelju kao jedinstvenog korisnika kada posjetite određene stranice i spremljeni su od strane vašeg internet preglednika na tvrdom disku vašeg računala. Kolačići se mogu koristiti da bi se prepoznala vaša IP adresa, uštedu vremena dok ste na stranici ili prilikom ulaska na istu. Kolačiće koristimo samo da bi vama olakšali korištenje stranice i ne koristimo ih kako bi prikupili bilo koje druge informacije o vama. Korištenje kolačića ne prenosi nikakve osobne podatke i ne prenosi računalne viruse.

Vaš internet preglednik možete podesiti da ne prihvaća kolačiće, ali to će vam onemogućiti korištenje nekih funkcionalnosti naše internet trgovine.